ריזוטו כרובית של דנה
ריזוטו כרובית של דנה:
נתחיל מזה שדנה מעוניינת להיות הפרזנטורית של סנפרוסט - יש כאן סיפור אהבה עם מוצרים שמשדרגים את ההכנה של תבשילים מקדמי הצלחות והמתכון הבא זו אהבת אמת...
הפעם דנה הכינה מפתיתי הכרובית של סנפרוסט את התבשיל שקיבל ממנה את התואר: ריזוטו כרובית.
טוב נו, לא ממש ריזוטו, כן? אבל טעים!!!!
מוכנה להתאהב?
רכיבים:
כרובית סנפרוסט
בצל
מלח
פלפל
כמון
כורכום
אופן ההכנה:
מטגנים בצל גדול בשמן זית,
מוציאים את הכרובית מהשקית שמים אותה על בד חיתול בתוך מסננת,
שופכים על זה מים רותחים,
סוחטים טוב טוב טוב שלא ישאר מים בכרובית ואז מוסיפים לבצל המטוגן.
תיבול:
מלח, פלפל שחור וקצת כורכום.
מקפיצים ומקפיצים, טועמים וזהו ברגע שעשוי לטעמכם זה מוכן.
ההמלצה של דנה לשים לב שלא מבשלים מידי וזה נשאר קראנצ׳י וכך גם מרוויחים ערך גליקמי נמוך יותר .
כיצד נתייחס?
לכמות של כ 2 כפות הגשה נתייחס כרבע מנת פחמימה
